Vores gæstebog

Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Lasse Winstrup Pedersen, d. 01-07-2021

Hej Anders og Jane.
Jeg faldt lige over jeres side og hold da op, hvor ser jeres sted godt ud. Det ser ud, som om i har skabt et lille fantastisk univers, for mange heldige unger, stort tillykke til jer.
Håber i har det godt.

Hilsen Lasse

E-mail:

winstrup3

@hotmail.com

Skrevet af Rikke Holmby, d. 30-04-2014

kære Jane og Anders

ja så kom dagen hvor Tristan måtte sige farvel til dagplejelivet - og goddag til børnehavelivet, og det er både med vemod og glæde at at vi siger farvel og ikke mindst tak til jer.
Vemod fordi i er blevet, så stor en del af Tristans (og hele familiens liv) og i vil blive savnet rigtig rigtig meget af os alle.
Men også glæde fordi, at i har klædt Tristan så godt på til børnehavelivet, at han nu er klar til den den nye hverdag.
I er for os indbegrebet af den perfekte dagpleje og vi kan kun give de varmeste anbefalinger videre.
Det at i er 2 i hverdagen er en kæmpe styrke, men på trods af jeres faglige kompetencer er i uden tvivl blevet udfordret af Tristan - både på godt og ondt;-))). I har hver især et helt unikt forhold til ham og en stor plads i hans og familiens hjerte.

E-mail:

@stofanet.dk

r.holmby

Skrevet af Christina Rysholt Mortensen, d. 27-02-2014

Kære Jane og Anders
Nu er tiden kommet, hvor Philips tid i dagplejen er forbi - en ny epoke med børnehave-liv venter :-)
Vi kan kun give jer de varmeste anbefalinger - I har et helt fantastisk engagement og nærvær, og vi har altid været helt trygge ved at overlade Philip i Jeres hænder.
I er utrolig omsorgsfulde og er gode til at se hvert enkelt barn som unikt med dets helt særlige kendetegn, og I gør en stor indsats i forhold til altid at opdatere jer med den nyeste viden ang. børn.
I har nogle dejlige rammer at byde børnene både indenfor og udenfor, og vi har været utrolig glade for, at I bl.a. har vægtet: frisk luft stort set hver dag, hjemmebag og sund kost, sang og musik samt "tumlen" med børnene, som vores dreng har været glad for.
Vi blev meget glade for den meget personlige mappe, vi lige har fået her før Philips afslutning i dagplejen - fyldt med billeder, sange og beskrivelser af ting, som han har oplevet i dagplejen.
De kærligste hilsner fra Christina og Kim

Skrevet af Sara Renée Lindhart Ryddeskov , d. 24-02-2014

Jeg kan hermed give mine varmeste anbefalinger til Jane og Anders. Fuld fart på, tid til kreativitet og fordybelse, masser af frisk luft og fysisk, motorisk udfordring. Sidst men ikke mindst - økologi i fokus. Vi får en glad datter med hjem hver dag og vi glæder os til lillebror skal starte til august! Kærligst Sara. Mor til Sophia Victoria 19 mdr. og Samuel Vincent 6 mdr.

E-mail:

@gmail.com

Elite772

Skrevet af Gitte Petersen, d. 14-03-2013

Kære Jane og Anders
Så kom dagen hvor Cille skulle i børnehave og måtte sige farvel til jer og jeres familie og alle ungerne hos jer. (som var et svært farvel) :-) Cille startede da hun var 9 mdr og det gik utrolig godt, hun faldt hurtig til og fandt ro, trøst og glæde i jeres nærvær og hun har været rigtig glad for at være hos jer. Vi forældre kan med de varmeste anbefaling og glæde sige til andre nybagte forældre at de kan med stille sind vælge jer som dagplejer. Rigtig mange knus fra Cille og hendes forældre

E-mail:

gittesolsikke

@stofanet.dk

Skrevet af Rikke Holmby, d. 04-09-2012

Kære Jane og Anders...
Ja så er tiden ved at være inde til at Isabella skal i børnehave og dermed stoppe hos jer:-(. Hun har kun været hos jer et år, men faldt med det samme til - og vi kan roligt sige, at det var den bedste beslutning vi tog - bedre dagplejere skal man lede laaaangt efter. Ja det ville jo næsten være vemodigt at hun snart stopper - men nu er vi jo så heldige, at i også har vores ballademager Tristan hos jer. Derfor venter vi med at sige farvel til 2014 - men vil alligevel gerne sige TAK - og give jer de bedste anbefalinger med på vejen:-))). De kærligste hilsner Rikke og Ove

E-mail:

@stofanet.dk

r.holmby

Skrevet af Tine Gionet, d. 27-10-2010

Hej Jane.
Hvor er det bare nogle dejlige billeder af børnene..
Super fin hjemmeside også.
Vi ses snart =0)

Skrevet af Helle Sløk, d. 26-05-2010

Hejsa nabo. Tak for kigget... Sikke nogle skønne billeder du har på siden. Vi ses på legepladsen. :O)

E-mail:

Hjemmeside:

@noerresundby-dagpleje.dk

helle